Over ons

Missie

Zaggay Zorg werkt actief aan een gevarieerd aanbod in zorg en welzijn. De zorgvraag is leidend waarbij de cliënt zich veilig voelt. Hierbij kan de cliënt rekenen op de kernwaarden: deskundigheid, betrokkenheid en enthousiasme. Zaggay Zorg is een betrouwbare en stabiele zorgondernemer met een bijzondere maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zaggay Zorg levert kwalitatief hoogstaande dienstverlening.

Wij willen de cliënten laten meebeslissen in hun eigen zorgproces; dit geeft rust voor de cliënt en stimuleert de zelfredzaamheid zoveel mogelijk, opdat de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen. Wij zorgen ervoor dat deze kwetsbare groep toch nog enigszins eigen regie voert over zijn of haar leven.

Visie

De zorgvisie van Zaggay Zorg heeft als uitgangspunt dat de zorg- en dienstverlening moet aansluiten bij de wensen en verwachtingen van de individuele cliënt binnen zijn vertrouwde omgeving, in co-creatie met de gemeente, zorgverzekeraars, CIZ en samenwerkingspartners. Dit betekent dat Zaggay Zorg vanuit een holistische visie werkt en een definitie van gezondheid hanteert waarin de cliënt, ondanks zijn beperkingen, het vermogen heeft zich aan te passen en zelfredzaam te zijn. Daarbij biedt Zaggay Zorg aan cliënten niet enkel een aaneenschakeling van diensten aan, maar beweegt ook mee. De totale cliënt, de psychische, lichamelijke, sociale en woonaspecten staan centraal. De cliënt is ‘opdrachtgever’, die zo lang mogelijk de regie over zijn eigen leven voert.

Kernwaarden

Bij Zaggay Zorg vormen vriendelijkheid, vertrouwdheid en vakkundigheid de basis van onze zorgverlening. We streven ernaar elke cliënt met oprechte vriendelijkheid en respect te benaderen, een veilige en betrouwbare omgeving te bieden, en hoogwaardige zorg te leveren door goed opgeleide en ervaren professionals. Deze kernwaarden zorgen ervoor dat onze cliënten zich gehoord, gewaardeerd en goed verzorgd voelen.

Vriendelijk

Onze medewerkers benaderen elke cliënt met oprechte vriendelijkheid en respect. We luisteren aandachtig naar uw wensen en zorgen ervoor dat u zich gehoord en gewaardeerd voelt. Een warme en positieve benadering staat bij ons altijd centraal.

Vertrouwd

Bij Zaggay Zorg staat het opbouwen van een vertrouwensband met onze cliënten voorop. We creëren een veilige en betrouwbare omgeving waar u zich volledig op uw gemak kunt voelen. Onze zorgprofessionals zijn betrokken en consistent, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Vakkundig

Deskundigheid is een kernwaarde die we hoog in het vaandel dragen. Onze zorgverleners zijn uitstekend opgeleid en blijven zich continu bijscholen om de beste zorg te kunnen bieden. We combineren kennis en ervaring om elke cliënt hoogwaardige en effectieve zorg te garanderen.