Werken bij

Werken bij Zaggay Zorg

Werken bij Zaggay Zorg betekent continue persoonlijke en professionele ontwikkeling. Nieuwe teamleden worden individueel begeleid door senior medewerkers. Bent u op zoek naar een uitdagende functie en bent u ervan overtuigd dat u van toegevoegde waarde bent voor Zaggay Zorg? Solliciteer dan direct. Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen of mailen naar info@zaggayzorg.nl.

Stage

Zaggay Zorg biedt regelmatig stageplekken aan, waar toekomstige beroepsbeoefenaars de gelegenheid krijgen om hun vak in de praktijk te leren. Deskundige en gekwalificeerde begeleiding zijn de uitgangspunten van het stagebeleid van Zaggay Zorg.

Erkend Leerbedrijf

Zaggay Zorg is door S-BB gecertificeerd als een erkend leerbedrijf. We bieden studenten de mogelijkheid om zich verder te ontplooien en theoretische kennis om te zetten in praktijkervaring. Voor een goede afhandeling van uw stageverzoek is het belangrijk dat u aangeeft waarom u bij Zaggay Zorg stage wilt lopen, in welk vakgebied en gedurende welke periode u beschikbaar bent. Om te solliciteren kunt u een e-mail sturen naar info@zaggayzorg.nl en voegt u uw CV en motivatie toe.